Sulīgā vista ar apelsīniem un piparmētru

Šī recepte perfekti atbilst teicienam –  “minimāla piepūle – maksimāli laba maltīte”. Sastāvdaļas arī kā vienmēr – vienkāršas! Bet kas par garšu kombināciju! Nu es neteiktu, ka sliktāk kā restorānā. Ja tev trūkst ideju kā pagatavot vistas fileju, izmēģini šo recepti!

Receptes sastāvdaļas:

Sastāvdaļas 2 porcijām:

  • Paciņa ar mazajām vistas filejām
  • Olīveļļa cepšanai

    Marinādei:
  • 100 ml sojas mērce
  • 300 ml svaigi spiesta apelsīnu sula
  • Sāls, pipari
  • Sauja sakapāta svaiga piparmētra
  • Izspiesta ķiploka daiviņa
  • Tējkarote sarīvēta ingvera

Pagatavošanas gaita:

Sajauc marinādes sastāvdaļas lielā bļodā. Bļodā liek vistas filejas, kārtīgi samaisa. Liek ledusskapī uz 20min. Tad uzkarsē pannu ar pāris pilieniem olīveļļas. Cep vistas filejas uz vidējas uguns, zem vāka vismaz 10min. Tad pārlej ar atlikušo marinādi. Cep vēl 10min, noņemot vāku un cep kamēr vistas filejas ir maigi brūnas. Pāris minūtes vēl cep augstākā temperatūrās režīmā, lai marināde karamelizējas. Pasniedz kopā ar svaigiem apelsīniem un piparmētru. Lai labi garšo!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Saņem paziņojumus par jaunām un gardām receptēm!

Pievienojies abonentiem!

Pievienojoties abonentiem, jūs piekrītat healthyliving.lv privātuma politikai

Birkas:
Dalies ar šo rakstu: