Sulīgā un saldā burkānkūciņa

Mīksta, sulīga un izcili garda kūciņa, kura noteikti izdosies arī tiem, kuri ar gatavošanu ir uz “jūs” 🙂

Receptes sastāvdaļas:

  • Divi palieli, sarīvēti burkāni (smalkajā rīvē)
  • Trīs ēdamkarotes mandeļu krēms no Nutego
  • 120g milti (var izmantot auzu un kviešu)
  • Divi lieli nogatavojušies, saštampāti banāni
  • 2 ēdamkarotes kanēlis
  • 50ml šķidrs medus, agaves vai kļavu sīrups
  • Tējkarote cepamais pulveris
  • Sauja mīkstas rozīnes (iesaku ņemt Seeberger firmas, tās būs jau pavisam mīkstas)

+

Glazūrai –

  • Paciņa Philadelfia krēmsiera
  • sula no puses citrona
  • 60g vaniļas proteīna pulveris (ja nav, pieliec klāt 2 ēdamkarotes šķidra medus )
  • rieksti vai kādas odziņas

Pagatavošanas gaita:

Ieslēdzam cepeškrāsni uz 180 grādiem. Ietaukojam taisnstūra silikona formu. Visas sastāvdaļas, izņemot glazūru, sajaucam kopā lielā bļodā. Lejam iekšā formiņā un sakarsētā krāsnī cepam 25min. Tikmēr pagatavojam glazūru un ieliekam to ledusskapī. Glazūru liekam tikai uz atdzesētas kūciņas! Un, ja plāno pasniegt kūku ar glazūru, vislabāk visu kūku ielikt ledusskapī uz 2h. Garšos labi arī, ja neliksi ledusskapī un arī tad, ja ēdīsi bez glazūras. Lai labi garšo!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Saņem paziņojumus par jaunām un gardām receptēm!

Pievienojies abonentiem!

Pievienojoties abonentiem, jūs piekrītat healthyliving.lv privātuma politikai

Birkas:
Dalies ar šo rakstu: