Gaļas bumbiņas tomātu mērcē

Gaļas bumbiņas noteikti būs lielā cieņā arī bērniem! Vienkāršas sastāvdaļas, un bez haosa virtuvē. Gardas pusdienas garantētas!

Receptes sastāvdaļas:

Aptuveni 3-4 porcijām, Tev vajadzēs:

Bumbiņām –

  • 450g maltu liellopu gaļu
  • 5 ēdamkarotes Panko rīvmaizi
  • Sauju sakapātu pētersīļu
  • Sāli, piparus
  • Olu
  • Trīs ēdamkarotes sarīvētu parmezāna vai citu cieto sieru

Mērcei –

  • 390 g Rimi Basilico tomātu mērci (šeit ir lielisks sastāvs un salīdzinoši maz kaloriju, iesaku)
  • Sakapātu nelielu tomātu
  • Divas lauru lapas
  • Sakapātu pusi no neliela sīpola

Pagatavošanas gaita:

Samaisa visas sastāvdaļas un ar rokām veido gaļas bumbiņas. Tās izkārto uz kāda dēlīša vai pannas. Tikmēr uzvāra izvēlēto pastu un uzkarsē atsevišķu pannu ar dažiem pilieniem olīveļļas. Liek cepties bumbiņas. Kad abas puses tām ir viegli brūnas, pievieno sīpolu, lauru lapas, tomātu un mērci. Visu samaisa un sautē vismaz 20 minūtes zem vāka uz lēnas uguns. Kad mērce gatava, pievieno pastu un visu samaisa. Pasniedz ar pārkaisītiem pētersīļiem un sieru. Lai labi garšo!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Saņem paziņojumus par jaunām un gardām receptēm!

Pievienojies abonentiem!

Pievienojoties abonentiem, jūs piekrītat healthyliving.lv privātuma politikai

Birkas:
Dalies ar šo rakstu: