Pikantā vistas zupa ar avokado un laimu

Šī zupa ir garšām piesātināta, atspirdzinoša un vispār jau arī interesanta! Pagatavo mājiniekiem, viņi būs sajūsmā! Iespējams, šādu kombināciju nebūsi baudījis, taču apsolu – tev garšos! Pikantumu vari pielāgot pēc savām vēlmēm, zupai nav obligāti jābūt asai.

 

Receptes sastāvdaļas:

  • 1l vistas buljons (buljona daudzumu pielāgo ēdāju skaitam)
  • 1 kubiciņos sagriezts avokado
  • Sula no laima (puse)
  • Mazliet kaltēts čillī (pielāgo, pēc vēlmēm vēlamajam asumam)
  • Viens sakapāts, neliels šalotes sīpols
  • 350 -450 gabaliņos sagrieztas, vārītas vistas filejas
  • 1,5 ēdamkarotes sakapāts koriandrs

    +pasniegšanai dekorē ar sagrieztu laimu, dillēm un papriku

Pagatavošanas gaita:

Katlā uzvāra vistas buljonu, pieliekot klāt sakapātu čillī un ķiplociņu. Tikmēr sagriež avokado, apslaka ar laima sulu. Tad uzvāra vistas fileju. Es mazliet ūdenim klāt pielēju buljonu un vārīju tādā dziļā pannā, kā uz sautēšanas pusi, tā man garšo vislabāk! Vistai vārīšanas laikā lieku klāt tikai sāli, piparus, mazliet koriandru.
Kad viss gatavs, bļodā izkārto vistas gabaliņus, avokado, sīpolus un koriandru (var arī citus zaļumus). Pārlej ar buljonu. Pasniedz ar laima šķēlīti, svaigu papriku un dillēm. Lai labi garšo!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Saņem paziņojumus par jaunām un gardām receptēm!

Pievienojies abonentiem!

Pievienojoties abonentiem, jūs piekrītat healthyliving.lv privātuma politikai

Birkas:
Dalies ar šo rakstu: