Sulīgā banānu – ābolu banānmaize

Šī banānmaize ir lielisks gardums, kuru ir viegli un ātri pagatavot brīžos, kad vēlies kādu našķi. Ir vērts piefiksēt šo recepti, jo visticamāk visas sastāvdaļas tev jau ir mājās.

Receptes sastāvdaļas:

  • 4 nelieli āboli, nomizoti un sagriezti gabaliņos
  • 1 ēdamkarote kanēlis
  • 4 ēdamkarotes olīveļļa
  • 2 olas
  • 2 tējkarotes vaniļas ekstrakts
  • 3 ļoti nogatavojušies, sastampāti banāni
  • 160 g auzu milti
  • puse tējkarotes cepamais pulveris

Pagatavošanas gaita:

Visu samaisām kopā un lejam nelielā, ietaukotā formiņā. Cepam 180 grādos 25 minūtes, jeb kamēr virspuse ir brūna. Atdzesējam un tad sagriežam. Lai labi garšo!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Saņem paziņojumus par jaunām un gardām receptēm!

Pievienojies abonentiem!

Pievienojoties abonentiem, jūs piekrītat healthyliving.lv privātuma politikai

Birkas:
Dalies ar šo rakstu: