Mana mīļākā putras recepte – vērtīga veselībai, prātam un ķermenim! ⠀

Un kas tad tur tik vērtīgs? Kā jau mēs visi zinām, pliku putru ar ievārījumu vai augļiem ēst nav tas pats labākais variants, jo gluži vienkārši tev nebūs sāta sajūta un jau pēc neilga laika gribēsies atkal ēst. Tas saistīts ar straujām cukura līmeņa izmaiņām asinīs. Lai šo visu situāciju balansētu, putrai ir nepieciešams pievienot olbaltumvielas un labos taukus. Tu no tā būsi tikai ieguvējs!

Receptes sastāvdaļas:

  • Pilngraudu auzu pārslas
  • Piens vai ūdens (iesaku lietot ALPRO mandeļu vai kokosriekstu dzērienus)
  • Čia sēklas
  • Grieķu jogurts
  • Ābols un nektarīns
  • Kanēlis
  • Olīveļļa cepšanai

Pagatavošanas gaita:

Uzvāri auzu pārslas (ūdenī vai pienā, kā vēlies, es izmantoju augu pienu), pievieno mazliet čia sēklas.
Kamēr putra vārās uz nelielas pannas, uzpilinot dažus pilienus olīveļļas, uzsildi sagrieztus ābolus un nektarīnus, kam pievienots mazliet kanēlis. Tā, lai tie paliek mīksti. Putru liec bļodiņā, pāri grieķu jogurtu un virsū pagatavotos augļus. Lai garšīgs dienas sākums!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Saņem paziņojumus par jaunām un gardām receptēm!

Pievienojies abonentiem!

Pievienojoties abonentiem, jūs piekrītat healthyliving.lv privātuma politikai

Birkas:
Dalies ar šo rakstu: