Sulīgā zemesriekstu banānmaize

Viena no manām mīļākajām receptēm un banānmaizes variācijām. Kāpēc man tā patīk? Nu, pirmkārt – ļoti garšīga. Otrkārt- viegli pagatavot un garšīga arī nākamajā dienā. Šo gardumu agrāk mēdzu ņemt līdzi uz darbu. Tā es vienmēr parūpējos, lai līdzi ir kāda laba uzkoda!

Receptes sastāvdaļas:

  • Divi lieli un ļoti nogatavojušies banāni
  • 60 ml augu piens (izmantoju mandeļu)
  • 65g zemesriekstu sviests
  • Divas saujas šokolādes čipši
  • 110 g ātri vārāmās auzu pārslas
  • 2 ēdamkatores šķidrs medus

Pagatavošanas gaita:

Visu samaisam kopā un lejam taisnstūra formiņā, kur ieklāts cepampapīrs. Pa virsu var vēl uzlikt dažus šokolādes čipšus vai citas piedevas, piemēram, riekstus. Var izmantot arī parastās šokolādes gabaliņus. Cepam 180 grādos 25 minūtes. Ņemam ārā kad virspuse ir brūna! Atdzesējam 20 minūtes pirms ēdam. Lai labi garšo!

 

2 Responses

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Saņem paziņojumus par jaunām un gardām receptēm!

Pievienojies abonentiem!

Pievienojoties abonentiem, jūs piekrītat healthyliving.lv privātuma politikai

Birkas:
Dalies ar šo rakstu: