Pikantais lasis kokosriekstu- karija mērcē

Asumu var pielāgot pēc vēlmēm, tāpēc droši var ēst arī tie, kam asi ēdieni neiet pie sirds. Šī ir super ātri pagatavojama, veselīga un sātīga maltīte, kas noteikti nebūs sliktāka kā restorānā. Jūs jau zināt manu teicienu – maksimāli laba maltīte ar minimālu piepūli!

Receptes sastāvdaļas:

Divām porcijām nepieciešams:

  • Divas nelielas laša filejas, sagrieztas kubiciņos
  • tējkarote sarkanā karija pasta, vai divas tējkarotes, ja vēlies šo ēdienu padarīt pikantāku
  • Sakapāta puse no sarkanā sīpola
  • Aptuveni sauja sakapātas dilles
  • Mazie tomātiņi, sagriezti uz pusēm
  • Basmati Gold rīsi (no sirds iesaku izmantot tieši šos, visgardākie)
  • Kokosriekstu piens 150ml
  • sakapāti lociņi

Pagatavošanas gaita:

Vispirms uzcepam lasi. Pievienojam arī sāli, piparus pēc garšas. Tad pievienojam dilles, tomātus, sīpolus. Visu kārtīgi apcep (lai lasis kļūst zeltaini brūns). Tad pievieno sarkano karija pastu un kokospienu. Kārtīgi samaisa un sautē zem vāka aptuveni 10min. Visu mērci pievieno izvārītajiem rīsiem un samaisa vai pievieno atsevišķi. Visbeidzot pārber ar lociņiem. Lai labi garšo!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Saņem paziņojumus par jaunām un gardām receptēm!

Pievienojies abonentiem!

Pievienojoties abonentiem, jūs piekrītat healthyliving.lv privātuma politikai

Birkas:
Dalies ar šo rakstu: