Laša fileja krēmīgā siera mērcē

Ātri pagatavojama, garda un restorāna cienīga maltīte – laša fileja krēmīgā siera mērcītē! Noteikti pamēģini šo recepti, tu un tava ģimene būs sajūsmā!

Receptes sastāvdaļas:

Četrām porcijām Tev vajadzēs:

  • 4 laša filejas gabaliņus, bez ādas un asakām
  • Gabaliņu sviesta cepšanai
  • Sauju sakapāta sīpola
  • Divas izspiestas vai sakapātas ķiploka daiviņas
  • Sauju saulē kaltētu tomātu (bez eļļas)
  • Sauju spinātu
  • mazliet sarīvēta siera
  • TERE DEARY auzu kulinārijas krēmu 250ml

Pagatavošanas gaita:

Vispirms sviestā apcep laša filejas no abām pusēm (aptuveni 5min katru pusi), tad filejas noņem no pannas un noliek malā. Tajā pašā sviestiņā apcep sīpolu, ķiploku, tomātus. Pievieno spinātus, pēc tam laša filejas. Visbeidzot pievieno auzu kulinārijas krēmu un sarīvētu sieru. Pacep vēl 5 minūtes un gatavs! Pasniedz ar dārzeņiem, rīsiem vai nūdelēm.

Lai labi garšo!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Saņem paziņojumus par jaunām un gardām receptēm!

Pievienojies abonentiem!

Pievienojoties abonentiem, jūs piekrītat healthyliving.lv privātuma politikai

Birkas:
Dalies ar šo rakstu: