Krāsnī ceptu tomātu salāti

Es esmu par vienkāršām, bet mega labām maltītēm. Šī ir izcila salātu bāze,ko viegli sagatavot ciemiņiem! Visiem garšos! Pēc patikas pievieno kādu olbaltumvielu avotu – gaļu, zivis, fetas sieru – vai jebko citu, ko kārojas. Arī svētkos uz galda ir vērts turēt dažāda veida salātus, ne tikai tomātus ar mozarellu vai veco labo rosolu. Pēc manas pieredzes, šos salātus parasti visi atzinīgi novērtē!

Receptes sastāvdaļas:

  • Tomāti, sagriezti daiviņās
  • Lapu salāti vai romiešu salāti
  • Melnās olīvas bez kauliņiem
  • Tumšā ciabatta
  • Izspiesta ķiploka daiviņa
  • Kaltēts oregano
  • Olīveļļa
  • Kaltēts baziliks
  • Sarkanvīna etiķis

Pagatavošanas gaita:

Krāsnī liek cepties tomātus un ciabattu- sagrieztu gabaliņos. Pāri uzlej mazliet olīveļļas, pievieno izspiestu ķiploku, baziliku un oregano. Visu cep kamēr maizīte un tomāti viegli brūni. Pēc tam jau visu samaisa kopā, pievieno ļoti mazliet etiķi un olīveļļu, kā arī izvēlētās piedevas. Ļoti iesaku pievienot kazas sieru – būs ļoti gardi! Lai noder!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Saņem paziņojumus par jaunām un gardām receptēm!

Pievienojies abonentiem!

Pievienojoties abonentiem, jūs piekrītat healthyliving.lv privātuma politikai

Birkas:
Dalies ar šo rakstu: